Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Υποβιβάστηκε» στην U23 της Liverpool o Markovic

«Υποβιβάστηκε» στην U23 της Liverpool o Markovic

Επειγόντως σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ο Markovic

Μπορεί να μην άλλαξε ομάδα (αν και έφτασε πολύ κοντά), όμως ο Lazar Markovic εδώ και λίγες μέρες έχει αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Ο μέσος της ομάδας μας, κατά τη διάρκεια του international break πήρε αυτή την ιδιότυπη «μετάθεση» από το Melwood στο Kirkby, μία εξέλιξη η οποία μπορεί να ερμηνευθεί με δύο τρόπους:

  • Κατά πρώτον, μπορεί να ερμηνευθεί ως την τελευταία και πλέον ξεκάθαρη ένδειξη από τον Jurgen Klopp ότι δεν σχεδιάζει να επιστρατεύσει τον Σέρβο σε κάποιο από τα παιχνίδια του επερχόμενου busy διαστήματος των Reds.
  • Κατά δεύτερον, είναι λογικό μία τέτοια κίνηση να έγινε για το καλό του Markovic, υπό την έννοια ότι τώρα αναμένεται να του δοθεί η δυνατότητα να δουλέψει σε ένα σαφώς λιγότερο απαιτητικό περιβάλλον, ούτως ώστε να προσπαθήσει με πιο καθαρό μυαλό να βελτιωθεί τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, όσο και σε επίπεδο τακτικής. Κάτι που με τη σειρά του θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα για να σώσει την καταρρέουσα καριέρα του, η συνέχεια της οποίας αναμφίβολα θα τον βρει εκτός Anfield.

Υπενθυμίζουμε ότι o παίκτης παραλίγο να καταλήξει στην Anderlecht την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού, όμως την τελευταία στιγμή οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πλευρά του και σε αυτή των Βέλγων έπεσαν στο κενό.

Εκτός πρώτης ομάδας μέχρι νεοτέρας ο Markovic.
Εκτός πρώτης ομάδας μέχρι νεοτέρας ο Markovic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com